Zakelijke lening aanvragen? Uw bedrijfslening berekenen via internet.

Zakelijke lening

Zakelijke lening

Wanneer u geld nodig heeft en u bent zelfstandige of zaakvoerder van een vennootschap, dan kan u overwegen om een zogenaamde zakelijke lening aan te vragen. Hier bij Kmokrediet.be kan u terecht voor kredietverleners erkend door de CBFA.

U kan rechtstreeks de voorwaarden, rentevoeten en looptijd onderhandelen met deze kredietverstrekker. Het object waarvoor u geld nodig heeft; de aankoop van een bedrijfswagen, ander rollend materieel, een kaskrediet, of misschien de aankoop van een bedrijfsgebouw of terrein, kan in principe allemaal besporken worden.

Een zakelijke lening toekennen is voor een kredietverlener een vorm van risico en daarom zal op voorhand grondig worden bekeken of u of uw onderneming in staat is om de maandelijkse lasten terug te kunnen betalen. Dit type bedrijfslening kan u tegenwoordig eenvoudig online aanvragen.

Via internet heeft u een aantal voordelen waaronder dat u zich niet meer hoeft te verplaatsen. Zo kan u uw tijd optimaal benutten. Tenslotte geven wij u als tip mee dat u best op voorhand een degelijke voorbereiding maakt voor de aanvraag van uw zakelijke lening. Dit kan u doen door middel van een business- en financieel plan.

Zo ziet de kredietverstrekker dat u;

  • met uw zaak bezig bent
  • juiste bedrijfsvoering uitoefent
  • welke mogelijkheden de investering  u biedt

U ziet dus heel wat factoren die een rol spelen wanneer u een zakelijk krediet gaat aanvragen. Voor de aftrekbaarheid van uw lening kan u ook steeds informeren bij uw boekhouder.

Nog geen reacties.

Plaats een reactie